Tisdag & Hårfärgsproblem

Usch vilket trist väder hörni….

Svårt att inte bli lite deppig. Men försöker hålla humöret uppe så gott jag kan. Filippa gör det mycket mycket lättare. Vi har dom senaste dagarna myst hemma och tittat på massa film ihop. Så mysigt; hon sitter helt still och tittar. Speciellt om det är en film med djur, det älskar hon!

Ni som känner mig är säkert dödströtta på mitt snack gällande mitt hår. Men även om jag inte färgar det så växer det endå inte. Å mitt tålamod är inte det bästa. Men iallfal. Efter New York färgade jag lite mörkare. Vilken inte blev som jag hade förväntat mig. Blev lite för mörkt…. Jag försöker fixa till en färg som är så nära min naturliga som möjligt. Sen tänkte jag ha lite ljusare slingor ( som en ombre ) Jag går inte till frisör för att det ALDRIG blir bra och jag kan helt ärligt bättre själv. Snart ska jag fixa till det igen så får ni se slutresultatet sen! Såhär ska det bli sen ungefär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.