Tisdag & Hrfrgsproblem

Usch vilket trist vder hrni….

Svrt att inte bli lite deppig. Men frsker hlla humret uppe s gott jag kan. Filippa gr det mycket mycket lttare. Vi har dom senaste dagarna myst hemma och tittat p massa film ihop. S mysigt; hon sitter helt still och tittar. Speciellt om det r en film med djur, det lskar hon!

Ni som knner mig r skert ddstrtta p mitt snack gllande mitt hr. Men ven om jag inte frgar det s vxer det end inte. mitt tlamod r inte det bsta. Men iallfal. Efter New York frgade jag lite mrkare. Vilken inte blev som jag hade frvntat mig. Blev lite fr mrkt…. Jag frsker fixa till en frg som r s nra min naturliga som mjligt. Sen tnkte jag ha lite ljusare slingor ( som en ombre ) Jag gr inte till frisr fr att det ALDRIG blir bra och jag kan helt rligt bttre sjlv. Snart ska jag fixa till det igen s fr ni se slutresultatet sen! Shr ska det bli sen ungefr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.