ppna frskolan

Hej fina ni!

Dagarna gr s fort! Kan ngon stoppa tiden bara… Jag vill inte brja jobba igen. Hade grna varit hemma ett r till. Men det r livets gng. Hon ska vara hemma med pappa tv mnader iallfall.

Igr var vi p ppna frskolan. Det var inte s roligt helt rligt. Typ inga barn. Tror mnga e lediga nu. S detta var nog sista gngen. Hon har varit dr ganska mycket end.

Golvet r svinhalt dr! Jag halkar nstan. Ni som vet hur fort Filippa springer och har sig … hon halkade sjvklart p golvet och slog i nsan , PANG s det! Aldrig ngonsin hrt henne grta som gon gjorde d! Herregud jag hll p att brja grta sjlv men fick hlla mig samman! Usch usch ni skulle ha hrt vilken smll! Hon hann inte ta emot med hnderna ngonting och fll pladask p nsan. S vi fick avsluta dr och kte ivg & kkade. Hon fick lite pommes som trst. Som om det inte var nog. Nr vi kom hem sprang hon runt hr hemma ocks i vanlig ordning & ramlar slr nsan IGEN!!! S lillan brjar blda & grter som aldrig frr. Jag var s rdd att den va bruten. Men det krvs tydligen ganska mycket fr det… men allts, stackars liten! Fick massa massa krlek & trst. Mitt lilla hjrta. Oj vad hon kommer gra sig illa i framtiden & sjlv mste man pinas fr deras smrta. Hon fr g runt med hjlm tror jag :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.