Öppna förskolan

Hej fina ni!

Dagarna går så fort! Kan någon stoppa tiden bara… Jag vill inte börja jobba igen. Hade gärna varit hemma ett år till. Men det är livets gång. Hon ska vara hemma med pappa två månader iallfall.

Igår var vi på öppna förskolan. Det var inte så roligt helt ärligt. Typ inga barn. Tror många äe lediga nu. Så detta var nog sista gången. Hon har varit där ganska mycket endå.

Golvet är svinhalt där! Jag halkar nästan. Ni som vet hur fort Filippa springer och har sig … hon halkade sjävklart på golvet och slog i näsan , PANG så det! Aldrig någonsin hört henne gråta som gon gjorde då! Herregud jag höll på att börja gråta själv men fick hålla mig samman! Usch usch ni skulle ha hört vilken smäll! Hon hann inte ta emot med händerna någonting och föll pladask på näsan. Så vi fick avsluta där och åkte iväg & käkade. Hon fick lite pommes som tröst. Som om det inte var nog. När vi kom hem sprang hon runt här hemma också i vanlig ordning & ramlar å slår näsan IGEN!!! Så lillan börjar blöda & gråter som aldrig förr. Jag var så rädd att den va bruten. Men det krävs tydligen ganska mycket för det… men alltså, stackars liten! Fick massa massa kärlek & tröst. Mitt lilla hjärta. Oj vad hon kommer göra sig illa i framtiden & själv måste man pinas för deras smärta. Hon får gå runt med hjälm tror jag :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.