MONEY CANT BUY HAPPINESS

Det citatet har man ju hört ett antal gånger. Vet ni? Jag kan faktiskt inte hålla med. Jag tror visst att man kan bli lycklig av pengar. Sen beror det nog helt på hur mycket & vem personen är. Jag vill bli miljonär. Jag skulle vilja ha alla pengar i världen. Nej men ni förstår. Det finns så mycket jag vill ha och göra tillsammans med min familj. Men man måste ju börja någonstans. Ingenting kommer falla framför fötterna. Men ibland står allting bara still. Vart ska jag börja? Vill jag det här? Kommer jag klara det här? Är det bara en dröm? Ska jag vara nöjd med det jag har? Mycke tankar som snurrar. Jag är absolut inte girig eller så; jag tror dom flesta drömmer om något som dom kanske aldrig kommer ha råd med eller ha råd att göra. Men vi får absolut inte glömma bort att leva livet. Man kan såklart inte gå runt och vara olycklig för att man inte har de man vill. Jag är absolut inte olycklig! Jag trivs där jag bor, har världens stora fina familj, jobbet är överkomligt och vi klarar oss jättebra ekonomiskt. (Kanske lite tight nu efter NY) Men aldrig haft problem någonsin! Men både jag & min sambo vill något mer! Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda! Ta hand om varandra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.