MONEY CANT BUY HAPPINESS

Det citatet har man ju hrt ett antal gnger. Vet ni? Jag kan faktiskt inte hlla med. Jag tror visst att man kan bli lycklig av pengar. Sen beror det nog helt p hur mycket & vem personen r. Jag vill bli miljonr. Jag skulle vilja ha alla pengar i vrlden. Nej men ni frstr. Det finns s mycket jag vill ha och gra tillsammans med min familj. Men man mste ju brja ngonstans. Ingenting kommer falla framfr ftterna. Men ibland str allting bara still. Vart ska jag brja? Vill jag det hr? Kommer jag klara det hr? r det bara en drm? Ska jag vara njd med det jag har? Mycke tankar som snurrar. Jag r absolut inte girig eller s; jag tror dom flesta drmmer om ngot som dom kanske aldrig kommer ha rd med eller ha rd att gra. Men vi fr absolut inte glmma bort att leva livet. Man kan sklart inte g runt och vara olycklig fr att man inte har de man vill. Jag r absolut inte olycklig! Jag trivs dr jag bor, har vrldens stora fina familj, jobbet r verkomligt och vi klarar oss jttebra ekonomiskt. (Kanske lite tight nu efter NY) Men aldrig haft problem ngonsin! Men bde jag & min sambo vill ngot mer! Vi fr vl se vad framtiden har att erbjuda! Ta hand om varandra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.