Söndag

Den absolut bästa söndagen på väldigt länge!

Vi har varit ute i kulan hela dagen idag (Filippa har legat i sin åkpåse varm & gosig) Vi gick ut på isen en stund och tittade på när Catarina & Emelie åkte skridskor. Sen promenerade vi allihop till en laggård där Filippa fick rida påsen ponny! Det var det sötaste jag någonsin sett! Hon log & pratade hela vägen runt! Sen slog hon till en stackars get i ansiktet & skrattade… min unge det… Efter det var vi alla väldigt hungriga & kalla för den delen. Så vi satte oss ner allihop i voffelstugan & åt våfflor! Sen promenerade vi tillbaka & hem till oss. Avslutade med hamburgare här hemma! Har precis bäddat rent sängen, Filippa sover & vi är helt slut. Nu ska vi kolla på film & lär garanterat somna till den… ha det fint!

Min lilla tös!

Vanessa (Björns brors flickvän) & jag!

Min syster!

Kolla kärleken mellan dessa två!

Fina Emelie & Catarina!

Det var verkligen riktigt härligt väder ute idag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.