Sndag

Den absolut bsta sndagen p vldigt lnge!

Vi har varit ute i kulan hela dagen idag (Filippa har legat i sin kpse varm & gosig) Vi gick ut p isen en stund och tittade p nr Catarina & Emelie kte skridskor. Sen promenerade vi allihop till en laggrd dr Filippa fick rida psen ponny! Det var det staste jag ngonsin sett! Hon log & pratade hela vgen runt! Sen slog hon till en stackars get i ansiktet & skrattade… min unge det… Efter det var vi alla vldigt hungriga & kalla fr den delen. S vi satte oss ner allihop i voffelstugan & t vfflor! Sen promenerade vi tillbaka & hem till oss. Avslutade med hamburgare hr hemma! Har precis bddat rent sngen, Filippa sover & vi r helt slut. Nu ska vi kolla p film & lr garanterat somna till den… ha det fint!

Min lilla ts!

Vanessa (Bjrns brors flickvn) & jag!

Min syster!

Kolla krleken mellan dessa tv!

Fina Emelie & Catarina!

Det var verkligen riktigt hrligt vder ute idag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.