Hemsk hosta..

Jag har åkt på feber & Filippas hosta är värre. Hon har dock hostat väldigt länge nu & det verkar inte gå över…

Jag blir alltid så orolig när jag hör henne hosta så via monitorn. Är så himla rädd att hon ska kvavas av allt slem när hon sover. Fruktansvärt! Men jag är garanterat inte ensam om att ha dom tankarna. Hur gör ni när ert barn mår såhär? Jag ringde doktorn tidigare & hon sa att det inte går att göra något åt… & sa att frisk luft är väldigt bra, så vi har varit ute lite men det har endast blivit värre.

Jag kommer ringa nu igen & be någon lyssna på henne. Att gå runt med den här oron är verkligen inte kul. Jobbigaste är att hon inte kan berätta för mig …

Vi la henne en timme tidigare igår & somnade med dessamma. Vanligtvis brukar hon vakna runt 7-8. Men tror hon behöver sova lite extra nu när hon är så sjuk. Lilla lilla liten….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.