Hemsk hosta..

Jag har kt p feber & Filippas hosta r vrre. Hon har dock hostat vldigt lnge nu & det verkar inte g ver…

Jag blir alltid s orolig nr jag hr henne hosta s via monitorn. r s himla rdd att hon ska kvavas av allt slem nr hon sover. Fruktansvrt! Men jag r garanterat inte ensam om att ha dom tankarna. Hur gr ni nr ert barn mr shr? Jag ringde doktorn tidigare & hon sa att det inte gr att gra ngot t… & sa att frisk luft r vldigt bra, s vi har varit ute lite men det har endast blivit vrre.

Jag kommer ringa nu igen & be ngon lyssna p henne. Att g runt med den hr oron r verkligen inte kul. Jobbigaste r att hon inte kan bertta fr mig …

Vi la henne en timme tidigare igr & somnade med dessamma. Vanligtvis brukar hon vakna runt 7-8. Men tror hon behver sova lite extra nu nr hon r s sjuk. Lilla lilla liten….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.