Stackars barn

Allts … ibland fungerar inte hjrnan som den borde. Igr fick Filippa ta kttfrsss med spagetti med oss. Jag gjorde en egen till henne utan lk & starka tillsatser. Men jag rkade hlla i chili(tomatss) i Filippas mat. Hon t som aldrig frr. Men nr hon vaknade p morgonen hade hon bajsat (sklart) & var rd i hela stjrten bde bak & fram.! Ja vad kan detta bero p tro? 😭 h vad jag knner mig s jkla dum. Stackars liten kunde knappt g. Men nu har jag smrjt in med massa olja & idomin. Det ska g ver snabbt. Men ja; man lr sig av sina misstag men misstag som dessa fr bara inte hnda. Jag skms s mycket…. Hon ska f ngot extra gott idag … 😭

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.