Stackars barn

Alltså … ibland fungerar inte hjärnan som den borde. Igår fick Filippa äta köttfärssås med spagetti med oss. Jag gjorde en egen till henne utan lök & starka tillsatser. Men jag råkade hälla i chili(tomatsås) i Filippas mat. Hon åt som aldrig förr. Men när hon vaknade på morgonen hade hon bajsat (såklart) & var röd i hela stjärten både bak & fram.! Ja vad kan detta bero på tro? 😭 Åh vad jag känner mig så jäkla dum. Stackars liten kunde knappt gå. Men nu har jag smörjt in med massa olja & idomin. Det ska gå över snabbt. Men ja; man lär sig av sina misstag men misstag som dessa får bara inte hända. Jag skäms så mycket…. Hon ska få något extra gott idag … 😭

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.